Bill Clinton feliciteert Peter Mabelus met Pizzaprijs!

https://www.youtube.com/attribution_link?a=BwF-Z_rrAbY&u=%2Fwatch%3Fv%3DRgZgTSyEHO0%26feature%3Dshare

Peter Mabelus, die tot pizzakoerier van het jaar is uitgeroepen in Eritrea, ontving vandaag felicitaties voor deze zo eervolle prijs van niemand minder dan voormalig president van de Verenigde Staten van Amerika en  toekomstig “first husband” in het Witte Huis, zodra zijn zo vaak bedrogen eega ook tot president van de Verenigde Staten verkozen is, Bill Clinton.

Ja mensen, Bill Clinton had voor deze gelegenheid het hele Amstel Hotel in Amsterdam afgehuurd, maar Peter Mabelus kwam te laat. Bill Clinton zat met een rekening waar zijn voormalige stagiaire Monica Lewinsky een paar jaar voor zou moeten werken.

Peter Mabelus had niets aan de vertraging kunnen doen. Boven de Rode Zee werd het vliegtuig waarin hij zat gekaapt door de IS. Overmacht.

Toen de hele ellende van die vliegtuigkaping was afgehandeld kon Peter Mabelus eindelijk doorvliegen naar Amsterdam.

Na de in eerste instantie ietwat koele en afstandelijke eerste contacten (vanaf 2 minuut 20 in de film) tussen Bill Clinton en Peter Mabelus schijnt later op de dag een hartverscheurende reünie te hebben plaatsgevonden in het Georges V Hotel in hartje van Parijs.

Het hotel waar ook the Beatles en lady Di snorkten.

Zo zie je maar weer: eind goed, al goed.

Al hebben de machtigen der aarde makkelijk praten.

Een heerlijke pizza is nooit ver weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s