Amsterdam laat zich niet langer neuken!

 

Vandaag publiceerde de Amsterdamse Wethouder Abdeluheb Choho, die onder meer de portefeuilles Duurzaamheid, Openbare Ruimte en Groen, Dienstverlening, Bestuurlijk stelsel, ICT en Artis beheert een open brief in alle grote Nederlandse dagbladen.

Amsterdam is één van de ongeveer tien Europese steden die te maken heeft met een toeristen-infarct. Toerisme is reizen maken voor je plezier. Een infarct is een toestand die ontstaat als er plaatselijk geen doorbloeding meer is van weefsel. Er is een gebrek aan voedingsstoffen en zuurstof, waardoor het weefsel beschadigd raakt of afsterft. Lieve Amsterdammers, wij zijn het beschadigde weefsel dat afsterft.

In de Spaanse stad Barcelona, ook een stad die te maken heeft met een ernstig toeristen-infarct, zijn verschillende wanhopige Barcelonezen deze week in actie gekomen tegen het massatoerisme dat hun stad aan het vermoorden is. Zij zijn overgegaan tot het vernielen van huurfietsen. Vorige week bestormden gemaskerde leden van de anarchistische groep Arran  een bus met Britse toeristen bij het voetbalstadion Camp Nou.

Amsterdam telt ruim 800.000 inwoners, maar slechts 100.000 inwoners van onze prachtige stad wonen in de gebieden die jaarlijks door vele miljoenen toeristen worden overspoeld en daarmee het dagelijkse leven van de oorspronkelijke bewoners tot een hel maken.

De cijfers liegen er niet om. Dit jaar zal Amsterdam door 8 miljoen toeristen bezocht worden. De hoofdmoot van die miljoenen toeristen bezoekt in de zomermaanden onze prachtige stad. Bij deze 8 miljoen toeristen zijn de Nederlandse dagjesmensen nog niet eens meegerekend. Op jaarbasis hebben we in Amsterdam ook nog met ongeveer 6 miljoen Nederlandse toeristen te maken.

De verwachting is dat Amsterdam in 2030 door 16 miljoen buitenlandse toeristen bezocht zal worden. Wat zal er dan nog overgebleven zijn van onze pittoreske hoofdstad?

Amsterdam is een pretpark geworden, in het bezit van megalomane multinationals. Airnbnb zorgt ervoor dat de huizenprijzen in Amsterdam tot astronomische hoogten stijgen waardoor de oorspronkelijke Amsterdammers de stad worden uitgejaagd. De paar Amsterdammers die in hun stad, in hun huis, proberen te overleven worden dag en nacht geterroriseerd door de miljoenen toeristen die boven, naast en onder hen een never ending dance party houden die de Amsterdammers tot krankzinnigheid drijft.

Het zal niet lang meer duren of de tijd is aangebroken dat ook in Amsterdam fatsoenlijke bewoners ’s nachts gemaskerd op toeristenjacht zullen gaan. En geef ze eens ongelijk? Men zal rondvaartboten vol toeristen tot zinken laten brengen. We zullen het niet langer pikken om drie uur in de rij te staan bij onze eigen haringkar om onze eigen Hollandse Nieuwe te kunnen eten, die de toeristen niet eens lusten en in onze gracht gooien nadat ze een voor ons beledigend selfie hebben gemaakt met de haring zwabberend voor hun gezicht.

De gemeente wil bij de heldhaftigheid van de echte Amsterdammers niet achterblijven. Daarom heeft het College van Burgemeester & Wethouders een aantal maatregelen genomen die vanaf komende maandag van kracht zullen zijn:

De toeristen die vier uur in de rij willen staan om ons ‘Anne Frank Huis’ te mogen bezoeken, zullen naar het Centraal Station worden geleid, waar zij in de richting van museum Westerbork zullen worden getransporteerd, waar het veel rustiger is.

De tulpenbollen die op de Bloemenmarkt op het Singel worden verkocht zullen worden voorzien van een mechanisme dat de bollen op een hoogte van 4 kilometer zal doen ontploffen.

De Mobiele Eenheid zal permanent opgesteld worden voor onze nationale schatten als De Nachtwacht en Het Melkmeisje.

Airbnb zal worden verboden.

De wiet zal zo sterk gemaakt worden dat buitenlandse blowers zullen overlijden na een paar ferme trekjes van hun pretsigaret.

De vagina’s van onze prostituees zullen worden uitgerust met guillotines.

Vanaf 1 januari 2018 zullen alle inwoners van Amsterdam worden voorzien van een ingebouwde chip waarmee zij de stad ongestoord zullen kunnen betreden en verlaten. Iedereen die zich op Amsterdams grondgebied bevindt en niet is uitgerust met een dergelijke chip zal ter plekke worden geëxecuteerd.

Beste Amsterdammers. We are Amsterdam en niet die miljoenen toeristen die hier alleen maar naartoe komen om drugs te gebruiken en onze Hollandse meisjes te neuken. Genoeg is genoeg!

Dit verhaal verscheen op 4 augustus 2017 als eerste op hoemannendenken.nl.

5 thoughts on “Amsterdam laat zich niet langer neuken!

  1. @Eclect. Dat betekent dat je niet uit Amsterdam komt, maar er wel graag wilt zijn en 1 van de 6 miljoen jaarlijkse dagjesmensen moet zijn.
    Groningen is tegenwoordig toch veel leuker dan Amsterdam? Of Nijmegen? Of Utrecht? Of …

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s