De avonturen van Mark Rutte

MARKT RUTTE GAAT OP VAKANTIE

Tring tring tring
Met Markt Rutte, hahaha
Met je moeder
Ha mam, hahaha
Heb je alle kampeerspullen al ingepakt?
De tenten en de haring? De nieuwe? Hahaha
Ja, de kampeerspullen
Komt helemaal goed, mam. Hahaha
Wat was je aan het doen?
Teletekst kijken over Griekenland. Hahaha
Ga je naar Griekenland?
Nee, mam. Hahaha, de crisis! Hahaha
Welke crisis? Gaan we niet op vakantie dan?
Natuurlijk wel, mam. Hahaha
Ik heb vandaag olijven gekocht op de markt
Op de markt? Uit Griekenland? Hahaha
Ja, van die aardige Turkse meneer
Mam?
Ja?
We zien elkaar morgen in Elburg

Mama, ik ga nog even afpilsen met Diederik en Alexander
Diederik?
Je weet wel, die socialist
Gatver. Heb je je Samsonite al ingepakt?
Samson?

MARK RUTTE DROOMT

De gifslang slaat een giftand in de hals van één van zijn slachtoffers: een bijstandsmoeder met vier kinderen slaakt een luide kreet. Haar kinderen worden aan hun lot overgelaten. Dat is hun moeder gewend.

Hij is de gifzuiger van de gifwijk, die giftig om zich heen bijt. Al zijn de halzen van uitgeprocedeerde asielzoekers nauwelijks te vinden in zijn gifwijk. Wie al zijn vijanden uitroeit loopt het risico geen vijanden meer te hebben.

De neoliberale gifmenger weigert de gifbeker leeg te drinken, omdat zijn baantje de mooiste baan is voor een gifslang: opperbaas van de gifbelt.

Elke zomer kamperen met zijn moeder op de gifgrond waar gifkikkers stikken in modder. Als de vergifkalender het toelaat.

Geen vergiffenis voor Mark Rutte.

MARK RUTTE OVERLEDEN

Mark Rutte is vanmiddag tijdens een werkbezoek aan een snackbar in Medemblik overleden als gevolg van een allergische reactie na het nuttigen van een satékroket. Volgens de RVD was niemand in de omgeving van de minister-president op de hoogte van deze levensbedreigende pinda-allergie. Waarnemend minister-president en moeder van Mark Rutte, Hermina Cornelia Dilling, verklaarde vanmiddag tijdens de persconferentie na het eerste kabinetsberaad, in crisisoverleg,  onder haar leiding, dat ze tijdens geen enkele kampeervakantie samen met haar zoon, Mark Rutte, aanwijzingen had gekregen dat hij allergisch zou zijn voor pinda’s: “Hij had er simpelweg nooit zin aan”. Wereldleiders hebben geschokt gereageerd op de dood van Mark Rutte. Volgens Obama was Mark Rutte als een meeuw die je onderschijt en daarna doorvliegt.