NBD-Biblion over ‘Transgender Rap’: “Geschikt voor een brede tot geoefende groep poëzielezers”

“Een eigentijdse dichtbundel over onder meer gender, liefde, de menselijke conditie en het dichterschap. Peter Mabelus geeft in deze bundel zijn visie op allerlei alledaagse en onalledaagse aangelegenheden, van liefdesperikelen, overbevolking en de snaartheorie tot verveling, ouder worden en de activiteiten van de overbuurvrouw. De gedichten zijn in persoonlijke, nuchtere en eigentijdse stijl geschreven, met af en toe grof taalgebruik. De vorm van de gedichten is overwegend vrij, met zo nu en dan gebruik van eindrijm. Met een voorwoord in dichtvorm van Pieter Waterdrinker. Geschikt voor een brede tot geoefende groep poëzielezers.”

Bron: https://shop.nbdbiblion.nl/product/transgender-rap

Vanaf deze week is ‘Transgender Rap’ te leen bij alle Nederlandse en Belgische bibliotheken.

Wil je zelf in het bezit komen van ‘Transgender Rap’, of het boek cadeau doen aan een vriend of vijand, koop dan een exemplaar bij mijn kleine uitgeverij in plaats van bij 1 van de grote webwinkels: https://boektiek.ambilicious.nl/index.php?route=product/search&search=transgender%20rap

Wend je voor een speciaal op naam gesigneerd exemplaar met opdracht van ‘Transgender Rap’ rechtstreeks tot de schrijver: petermabelus@gmail.com.

Plaats een reactie