Donald Trump eert Andre van Duin

 

RTL BOULEVARD – De impresario van Andre van Duin heeft via een persbericht laten weten dat Andre van Duin zich zeer vereerd voelt door het feit dat Donald Trump hem gisterenavond tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Kansas “belachelijk” heeft gemaakt.

“Niet alle roodharige komieken met een scheve bek kunnen rekenen op de aandacht van wereldleiders,” zou Andre van Duin volgens zijn impresario gereageerd hebben op de totaal onverwachte persiflage van Donald Trump op Andre van Duin tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Kansas.

Hoewel Donald Trump Andre van Duin niet bij naam noemde en met geen woord repte over roodharige komieken in het algemeen, toen hij een scheve bek trok, was het voor iedereen hier bij RTL Boulevard duidelijk dat Donald Trump, tijdens zijn verkiezingsbijeenkomst in Kansas gisterenavond, Andre van Duin nadeed.

En daar mogen we met zijn allen hier in Nederland best een stukje trots op zijn.

One thought on “Donald Trump eert Andre van Duin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s