Je Suis Radio Dirkshorngraaf 1

 

Goedemorgen, lieve luisteraars. Welkom bij uw lokale radiostation, Radio Dirkshorngraaf. Voor het laatste lokale nieuws schakelen we live over naar onze verslaggever ter plaatse. Waar sta je ergens, Jan?

We staan hier voor de uitgebrande groene bak van Dirk Jansen, woonachtig aan het Slemperplantsoen 17, die midden in de nacht werd opgeschrikt door een luide knal. Toen hij uit het raam van zijn slaapkamer keek zag hij dat zijn gft-bak, zijn groene bak, in vuur en vlam stond. Ik sta hier naast Dirk Jansen en zijn uitgebrande groene bak en Dirk, vertel me eens, was die knal erg luid?

Ja

Werd je wakker van die knal?

Ja

Je werd wakker van die luide knal en daarna ging je uit het raam van je slaapkamer kijken wat er aan de hand was, toch?

Ja

Kon je gelijk uit het raam van je slaapkamer kijken om te kijken wat er aan de hand was of moest je eerst je gordijnen open doen of waren die gordijnen eerst dicht en heb je die daarna opengeschoven?

Ja

Zag je toen dat je groene bak in de fik stond?

Ja

Je was je zeker rot geschrokken?

Ja

Is die groene bak helemaal afgefikt of was die als een pudding half in elkaar gezakt omdat het groente- en fruitafval een dermate grote ruimte op de bodem van de groene bak had ingenomen dat het vuur het van vocht, groente en plastic doordrenkte onderste deel van de groene bak niet kon bereiken? De kritische massa moet te groot zijn geweest. Dus half verbrand en ingezakt als een pudding neem ik aan?

Ja

Tot zover onze reportage over de uitgebrande groene bak van Dirk Jansen die de hele buurt rond het Slemperplantsoen heeft geschokt. Terug naar de studio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s