Je suis Radio Dirkshorngraaf 3!

 

Hallo! Dames en heren, daar bent u weer. Welkom terug bij Radio Dirkshorngraaf. Heerlijk toch? Al dat heerlijke lokale nieuws? Een half uitgefikte groene bak en dat verhaal van de dorpsdokter over het meest bizarre moment tijdens zijn nachtdiensten van de afgelopen week? Dinsdagnacht werd hij om een uur of drie gebeld door een cliënt die niet kon poepen. Hij had het al drie keer geprobeerd die nacht, maar er kwam niets uit. En toch voelde hij de drang om te poepen. En slapen kon hij niet. Hij was begonnen zich ernstige zorgen te maken en daarom had hij uiteindelijk ten einde raad de nachtdokter gebeld. Wat een verhaal. Ongelofelijk.

Lokaal nieuws: De politie heeft maandagochtend twee mannen, van 22 en 29 jaar, uit Dirkshornsgraaf  aangehouden voor een woninginbraak in het nabijgelegen dorp Wilhelminahaven. Het tweetal, Kees Zwager en Anton Biesbroek, twee bekende basisspelers van het eerste elftal van zondagamateurvoetbalclub FC Dirkshornsgraaf,  pleegde op woensdag 17 februari een woninginbraak in een huis aan de Keizer Ottoweg. Nadat de verdachten via het raam naar binnen waren gekomen konden zij een hoop spullen buit maken. De bewoners, meneer en mevrouw van Aarden, bekend van de doe-het-zelfzaak “Van Aarden” in het winkelcentrum aan ’t Zand, deden aangifte van de diefstal.

Na onderzoek van de politie is het duo aangehouden. Er zijn verschillende goederen in beslag genomen die mogelijk verband houden met de inbraak, zo meldt de politie, zoals een nietmachine, een tosti-ijzer, een Colombiaanse stropdas en een leeg literpak karnemelk. Er waren geen sporen van braaksel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s