Klif

 

Mijn naam is Klif, Klif Richard. Ik ben al beroemd van voordat de televisie bestond in Europa, Ja, zo oud als een kernbom! Maar inmiddels ouder dan je eigen grootmoeder!
Op mijn leeftijd maak je niet veel nieuwe hits meer. Voor het maken van hits moet je blijkbaar jeugdig zijn.
Mijn laatste nummer 1 hit was een retake, samen met de 4 hoofdrolspelers van de beste sitcom ever “The Young Ones,” van mijn grote hit uit het begin van de jaren zestig (nog van voor the Beatles!): “Living Doll”. Een retake samen met de acteurs Rik Mayall, Adrian Edmondson, Nigel Planer en Christopher Ryan. Rotsen van ervaring.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s