Fan

 

—-Origineel Bericht—-
Van :
Datum :
Aan :
Onderwerp :

Ha, Peter! Olijkerd.

De zon is niet goed voor mijn huid en ik werk mij uit de naad. Daarnaast koester ik onlustgevoelens naar mijn juppenburen toe die tuinen in betonnen bakken laten veranderen en trossen Slowenen aan hun achtergevel hangen ter meerdere glorie van gruis, stof en onverdraaglijke, zenuwen aan flarden trekkende schuurgeluiden. Ik ga ze allemaal omleggen, de een na de ander. Ik kan niet meer tolken en mijn inkomstenderving vinden ze anti-boeiend.

Jouw “Mare Nostrum” las ik op 120w en vond het fraai. Apart dat je een van de zeven Noachidische wetten aanhaalt terwijl het gros van de dobbernegers moslim is die christenen uit hun sloepje smijten.

Je gedicht zal ik ook lezen. Later.

M.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s