Vijf bijdragen Peter Mabelus in “PO-E-ZINE XIV”

Het voorwoord bij “Po-e-zine XIV” door Lea Teunissen:

“Beste lezers, met veel trots presenteert de Po-e-zine redactie deze nieuwe Po-e-zine. Er ligt een roerige tijd achter ons. Zoals velen weten, overleed in oktober de drijvende kracht achter Po-e-zine, Derrel Niemeijer, plotseling op 38 jarige leeftijd. Zijn dood veroorzaakte een grote schok onder de dichters. Het was Derrels uitdrukkelijke wens dat zijn werk werd voortgezet. Het werk van Derrel gaat voortgezet worden in een stichting. Onder de stichting van het podium PepperPlus, Po-e-zine en uitgeverij MeerPeper. Op deze manier hopen we het voorbestaan te kunnen garanderen. Natuurlijk is dit voortbestaan niet alleen mogelijk door een stichting, maar in eerste instantie door de fantastische Po-e-zine redactie, die elke keer weer met veel toewijding en geduld jullie teksten verzamelt en samen vormgeeft. Een applaus voor de redactie lijkt me zeker op zijn plaats. Daarnaast kan Po-e-zine ook alleen maar bestaan door jullie mooie inzendingen, blijf vooral inzenden en elkaar inspireren.”

De redactie van “PO-E-ZINE XIV” was in handen van Vincent Jongman, Bert Waber, Eric de Munnik en Lynn van Hoof.

Op 1 februari 2017 werden in “PO-E-ZINE XIV” vijf gedichten van Peter Mabelus gepubliceerd:

“Retro Supernova,” p.13; “Onzichtbaar,” p.56; “Consummationem Saeculi,” p.149; “Hoop,” p.165 en “Mijn Moeder,” p.193.

De vijf gedichten zijn ook op de website van Peter Mabelus te lezen: https://petermabelus.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s