Paranoia

 

In mijn speurtocht naar inspiratie voor een stukje voor 120w.nl, met daarin het woord “nucleotide” verwerkt, vond ik de volgende informatie op wikipedia: “Nucleotiden vormen een groep van bio-organische verbindingen die de bouwstenen voor DNA en RNA vormen.” Ik moest mezelf veel tijd geven om deze informatie tot mij te nemen en te visualiseren. DNA? O.k. RNA? Nooit van gehoord. RNA opgezocht. RNA (een afkorting van ribonucleïnezuur) lijkt op DNA, maar er zijn verschillen. Die interesseerden me niet. 120w.nl heeft mij in dit doolhof van voor mij triviale informatie gestuurd door hun keuze van weekwoorden, die steeds obscuurder wordt en stress kan opleveren voor verschillende bevolkingsgroepen. Verspreid over diverse woonlagen in grote steden. Elke woning staat stijf van de nucleotide.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s