Thrillerlezers.nl heeft nieuwe columnist

Thrillerlezers heeft een nieuwe columnist: vanaf dit weekend zal er regelmatig een stukje van de hand van Peter Mabelus op de site verschijnen. Peter schrijft artikelen, columns en gedichten (zie http://www.petermabelus.com), maar speciaal voor Thrillerlezers schrijft hij een feuilleton, getiteld ‘John West en de gestolen Picasso’.

‘Een moordklus,’ volgens Peter Mabelus, ‘want het eerste hoofdstuk heb ik in een dag geschreven en ik heb slechts een vaag idee over waar het verhaal naartoe zal gaan. Maar, what the fuck? Als ex-marathonloper weet ik wat het is om je aan een strak schema te houden en dat de finish gehaald zal worden. Desnoods met bloed in de schoenen. Ik heb alle vertrouwen in deze klus.’

http://www.thrillerlezers.nl/index.php/2017/04/22/een-nieuwe-columnist/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s