Vijf bijdragen Peter Mabelus in “PO-E-ZINE POCKET EDITIE 01”

Uit het voorwoord van Po-e-zine Pocket Editie 01:

“Po-e-zine Pocket is een digitale uitgave die om de twee maanden verschijnt. De uitgave wordt automatisch gegenereerd uit berichten die op de website Po-e-zine.com zijn geplaatst. Dit om mensen te stimuleren te blijven schrijven en te genieten van andermans schrijfkunsten. Ook u kunt bijdragen aan de uitgave door u aan te melden op de website en uw werk in te zenden voor de volgende Pocket editie. U mag zoveel gedichten en verhalen inzenden als u wilt.”

Op  31 mei 2017 werden in “PO-E-ZINE POCKET, EDITIE 01” vijf korte verhalen van Peter Mabelus gepubliceerd: “Een misselijke grap,” p.17, “Hijgend hert,” p.25, “Ik ben Toter,” p.26, “Omniglot,” p.40 en “Ouderschapsverlof,” p.45.

De vijf bijdragen verschenen eerder op 120w.nl: “Een misselijke grap,” 4 april 2017, “Hijgend hert,” 20 december 2016, “Ik ben Toter,” 21 februari 2017, “Omniglot,” 7 februari 2017 en “Ouderschapsverlof,” 24 mei 2017.

De vijf korte verhalen zijn ook op de website van Peter Mabelus te lezen: https://petermabelus.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s