Prijsvraag! Win “Dronken Prins,” de nieuwe kasteelroman van Lucy Collins!

 

Zaterdagavond kwam ik in een kleine facebookgroep, die uitsluitend bedoeld is voor liefhebbers van slecht geschreven kasteelromans, een prijsvraag tegen, waarbij je de slecht geschreven kasteelroman “Dronken Prins” van Lucy Collins kunt winnen.
Om kans te maken op dit boek moet je het bericht waarin de prijsvraag wordt vermeld op de tijdlijn van je eigen facebookpagina delen. Daarnaast dien je de facebookpagina van uitgeverij Harlequin te liken. Tot slot moet je een coupon invullen, die je slechts na het oplossen van een ingewikkelde rebus kan downloaden van de website van uitgeverij Harlequin.
Onder de eerste honderd personen die hun ingevulde en gescande coupon naar de beheerder van de facebookgroep mailen wordt een exemplaar van “Dronken Prins” van Lucy Collins verloot.

Uit de aanbiedingsbrochure van Uitgeverij Harlequin:

“De dronken prins op het witte paard drinkt niet en rookt niet. Of is de dronken prins een ex-drinker en een ex-roker? Ook zou het zo kunnen zijn dat de dronken prins een huichelachtige charlatan is, die in het geniep hard drugs gebruikt en een hard core lover boy is, die menig onschuldig prinsesje in het verderf stort. U zult “Dronken Prins” moeten lezen om achter de waarheid te komen.
“Dronken Prins” is bij elke erkende boekhandel te kopen of te bestellen.
Ter gelegenheid van Vaderdag is “Dronken Prins” tijdelijk verkrijgbaar als gebonden e-boek met goudkleurig leeslint. Deze aanbieding geldt alleen voor de liefhebbers van slecht geschreven kasteelromans die beschikken over een 3D Printer.”

2 thoughts on “Prijsvraag! Win “Dronken Prins,” de nieuwe kasteelroman van Lucy Collins!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s