Open Brief Aan Rapper Sjors En Alle Golddiggers Van Nederland

Al jaren ben ik spiritueel rappercoach van onder anderen Ali B en Lil’ Kleine. Wat doet de spiritueel rappercoach? In essentie zorg ik ervoor dat de rappers die ik onder mijn hoede heb zich niet gek laten maken door hun succes. Dat ze lekker in hun vel zitten en zich kunnen bezighouden met wat ze het liefst willen doen en waar ze goed in zijn: rappen.

In de geschiedenis van de Nederlandse rapmuziek zijn talloze voorbeelden te vinden van rappers die niet om konden gaan met hun succes en onder meer ten onder gingen aan hun louche managers, die ervandoor gingen met hun eerlijk verdiende geld.

Rappers, die hals over kop in gemeenschap van goederen trouwden met de eerste de beste groupie die ze in hun bed vonden en bezwangerden en op die manier na een flitsscheiding binnen een paar maanden de helft van hun zo zorgvuldig opgebouwde vermogen kwijt waren aan een golddigger, die binnen enkele weken een nieuwe jonge rapper in haar net strikte om, met name financieel, leeg te zuigen.

Daarnaast bestaat er voor elke rapper vanzelfsprekend de verleiding om veel drank en drugs te gebruiken. Drank en drugs kosten veel geld, zijn slecht voor de gezondheid en kunnen in het uiterste geval zelfs tot de lichamelijke en geestelijke ondergang van de rapper leiden.

Als spiritueel rappercoach heb ik Ali B en Lil’ Kleine kunnen afhouden van alle hierboven genoemde gevaren.

Ik geef toe, mijn diensten als spiritueel rappercoach zijn niet goedkoop, maar een simpele rekensom laat zien dat mijn aanwezigheid in het leven van Ali B en Lil’ Kleine nog elke dag elke cent waard is. Beide artiesten leven nog, zijn gelukkig, gebruiken nooit drank en drugs en zorgen er met hun rapmuziek voor dat elke dag miljoenen mensen vrolijk door het leven gaan met een liedje van één van “mijn” artiesten in hun hoofd.

Door middel van deze open brief wil ik ook het aanstormende raptalent Rapper Sjors mijn diensten aanbieden. Vanuit “het wereldje” krijg ik steeds meer signalen binnen dat ook Rapper Sjors het slachtoffer dreigt te worden van dames die alleen op zijn geld en gezondheid uit zijn en geen oog hebben voor de mens achter de rapper.

Sinds Rapper Sjors (Heerlen, 31 mei 1992) op 28 maart 2013 te gast was in het programma Man Bijt Hond van de NCRV is zijn ster snel gestegen. Inmiddels heeft Rapper Sjors meer dan 18 duizend volgers op Facebook en bijna 33 duizend volgers op Instagram.

Rapper Sjors introduceert zijn muziek op zijn website rappersjors.nl als volgt: “vette funk met r&b-hip hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.”

Tot voor kort was Rapper Sjors voor slechts 750 euro te boeken voor een optreden van ruim twintig minuten (exclusief reiskosten), maar de waan van de dag kan de prijs voor een optreden van Rapper Sjors snel doen stijgen.

Vooral de grote hit “De Ware Liefde” van Rapper Sjors doet mij het ergste vrezen voor zijn ontvankelijkheid van voor de avances van beruchte golddiggers als Monica Geuze, Fajah Lourens, Kim Feenstra en Patricia Paay.

Als ik als professioneel spiritueel rappercoach de tekst van “De Ware Liefde” analyseer zie ik de spreekwoordelijke bui al hangen:

Toen ik jou zag staan was ik meteen verliefd en voelde ik die vlinders in m’n buik.

Ik zag je staan, in de discotheek en vond je meteen de ware in m’n ogen.

En de enige was jij, dus mijn doel. Dus ik ging op je af, recht uit mijn gevoel.

Ik wilde je graag leren kennen, 100% van mij moest jou hebben want,

Het kon niet meer zo heel lang duren al die hele lange uren.

Was jij nou de vrouw die ik had gevonden? en heelde dat al m’n wonden?

Fakkelde geen moment, nu zijn we samen, na al die eenzame jaren,

De ware ontmoeten, en niemand kan ons hiervoor laten boeten.

Ik wil door middel van deze open brief alle golddiggers van Nederland oproepen om het prille Limburgse raptalent Rapper Sjors met rust te laten. Een rapper die zo openlijk op zoek is naar de ware liefde is een makkelijk doelwit voor jullie grijpgrage poten.

Mijn oproep om Rapper Sjors met rust te laten moeten jullie niet interpreteren als een vrijbrief om jullie geile en giftige pijlen dan maar te richten op andere grote talenten van het mannelijke geslacht, of dat nu rappers, voetballers of dammers zijn. Blijf met jullie poten van onze helden af!

Een paar laatste woorden voor Rapper Sjors. Als je net als Ali B en Lil’ Kleine gebruik wil maken van mijn diensten als spiritueel rappercoach neem dan vrijblijvend contact met mij op via de redactie van hoemannendenken.nl.

Geloof me, Rapper Sjors, misschien zijn mijn diensten niet goedkoop, maar een leven lang geluk, waarbij je zelf de baas blijft over je zuur verdiende euro’s, is de investering dubbel en dwars waard.

Nicolaas Visser, spiritueel rappercoach van o.a. Ali B en Lil’ Kleine

Dit verhaal verscheen op 21 augustus 2017 als eerste op hoemannendenken.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s