Rutte laat je ballen zien

Afgelopen donderdag hoorde ik toevallig tijdens het journaal van 16 uur over de aanvaring in de Tweede Kamer tussen Mark Rutte en Geert Wilders “over vrouwen,” tijdens een debat over het regeerakkoord van de nieuwe coalitie. Bekijk het fragment even:


Nu werpen een paar vragen zich op. In onze tijd waarin elke vorm van al of niet vermeend seksisme op één lijn wordt gesteld met antisemitisme, racisme, xenofobie en alle andere varianten waarbij mensen worden gediscrimineerd om hun sekse of seksuele voorkeur, kipfilet vogelfilet moet worden genoemd en de vrucht mandarijn, burgerdarijn, is de woordenwisseling die plaatsvond tussen Rutte en Wilders op zijn minst curieus te noemen.

Waarom noemt Rutte Wilders “een vrouw die eigenlijk helemaal niet bemind wil worden en daarom ook zichzelf zo onaantrekkelijk mogelijk voordoet?” Naar mijn mening een belediging voor alle vrouwen die niet bemind willen worden en zich daarom zo onaantrekkelijk mogelijk voordoen. Bovendien, welke vrouw (of welk mens?) wil niet bemind worden en welke vrouw (of welk mens?) wil zich zo onaantrekkelijk mogelijk voordoen? Rutte had ook de term “man” kunnen gebruiken, maar dat deed hij niet. De seksist.

Voor Wilders was de opmerking van Rutte een schot voor open doel: “Wie zegt dit? Heel Nederland weet nog niet eens of de heer Rutte ooit een vrouw heeft gehad.”

Mark Rutte is al vijftig en het is gênant dat onze grote leider altijd in het midden blijft laten of hij hetero, homo, of aseksueel is, of dat hij meer van zijn moeder houdt dan van elke andere vrouw.

Wij als burgers, die zo nu en dan neuken met een man of een vrouw (laten we de kip hier buiten beschouwing laten), snappen de geheimzinnigheid van Rutte over zijn seksuele leven niet. Zijn gedrag doet denken aan het gedrag van prins Johan Friso zaliger, die ooit via de Rijksvoorlichtingsdienst liet weten geen homoseksueel te zijn, omdat de geruchten over zijn vermeende homoseksualiteit wel heel veel maatschappelijke verwarring veroorzaakten. Vlak daarna ging hij trouwen met een ex van de in 1991 vermoorde drugsbaron Klaas Bruinsma. Een curieuze huwelijkskeuze. We zullen nooit weten of Johan Friso is verongelukt in de sneeuw, of is geliquideerd door een rancuneus maatje van Bruinsma.

Enfin, Zoveel boeit het me niet. Wilders neukt een Hongaarse vrouw. Niemand weet wie Rutte neukt en of hij überhaupt neukt.

Laat de schoonheid van de lichamelijke liefde iets zijn om trots op te zijn. Doe er niet moeilijk over. Wie het doet met wie en hoe vaak interesseert me geen fuck. Doe er niet zo geheimzinnig over. Dat is beter voor de seksuele vorming van onze opgroeiende kinderen. Onze opgroeiende kinderen, die van het nieuwe kabinet verplicht Het Wilhelmus moeten leren en De Nachtwacht bekijken.

Dit stuk verscheen op 14 oktober 2017 als eerste op hoemannendenken.nl.

2 thoughts on “Rutte laat je ballen zien

 1. De kinderlijke opmerking over wie, hoe en wat er geneukt moeten worden vragen naar mijn idee nog heel veel opvoeding!

  De interesses van onze nieuwe premier laten mij koud.

  Maar wat extra aandacht voor de opvoeding van onze jeugd kan volgens mij geen kwaad.

  Vriendelijke groet,

  Like

 2. Schrijven voor deze site vindt plaats in een strak format. Het alpha-mannetje is aan het woord. Het is een schrijfopdracht. Neem de inhoud van de woorden niet te serieus.
  Het laat me echt koud met wie de premier, etc.
  Opvoeding van onze kinderen mag nooit onderschat worden.

  Collegiale groet,

  Peter Mabelus

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s