Reactie

120w.nl: “Er wordt veel te veel geschreven en daardoor veel te weinig gelezen. Weg met de breedsprakigheid. 120 woorden is precies genoeg. Schrijfthema voor week 9: “poeder.”

© Peter Mabelus

Erg goed stukje. Schrijnend ook. Bij mij thuis eet geen hond nog vlees behalve de poes. Misschien omdat vleesafval door haar brokjes wordt gedaan, door de fabrikant, en ik daar geen weet van heb. Een hond hebben we overigens nooit gehad, want de laatste hond die ik zag vrat een door onze snackbarhouder toegeworpen rauwe frikadel tot nat poeder en dat vonden we smerig en immoreel. De bio-industrie (zucht). Liever vandaag voorbij dan morgen. Onze medeburgers blijven naarstig op zoek gaan naar kiloknallers en gratis kip als het ze uitkomt. Varkensflats worden nog niet getroffen door aanslagen met vliegtuigen, bestuurd door extremisten uit verre landen. Maar wat is nog ver te noemen als ik poes Joy in de ogen kijk.

Deze 120 woorden verschenen op 27 februari 2018 voor het eerst op 120w.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s