Achterflap

Succesauteur Peter Mabelus publiceerde naast zijn zinderende debuutroman “Kathmandu Hipsters” eerder verhalen in verzamelbundels, tijdschriften en op websites. Die verhalen hadden iets bijzonders. Veel van de verhalen leiden tot eindeloze polemieken op social media. Al snel werd Peter Mabelus de Nederlandse Houellebecq genoemd. Ook Mabelus’ stijl is provocerend, teder, controversieel en over the top, maar vooral goed geschreven. In deze bundel zijn twintig van zijn verhalen verzameld. Mabelus schijnt genoeg stof te hebben voor maar liefst vier bundels. Laten we genieten van deze eerste eerlijke collectie verhalen “Hoe ik liefde vergat te geven.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s