Hard

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

De laatste uren van mijn leven heb ik mij prima vermaakt. Ik woon al jaren op mezelf, maar kook nog elke dag vers en gezond. Alsof op elk moment vrienden aan kunnen bellen om een hapje mee te eten. Op mijn laatste avond genoot ik met smaak van een paddenstoelen risotto:  “Los het bouillonblokje op in een pan met 1 liter heet water en houd dit warm. Snipper het uitje en de knoflook fijn en fruit en etc..” Twee seconden voordat mijn aorta zich spontaan van mijn hart zou afscheuren, met de dood binnen enkele seconden tot gevolg, hoorde ik mijn telefoon afgaan. Ik herkende nog net het nummer van mijn oudste kleindochter op het gebutste display van mijn smartphone.

‘Hard’ verscheen als eerste op 5 december 2019 op https://120w.nl/2019/hard-2/

One thought on “Hard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s