“Jij komt jezelf nog wel eens een keer tegen!”

Hoe vaak ben ik, gezien mijn levensstijl, bravoure en genialiteit niet gewaarschuwd: “Jij komt jezelf nog wel eens een keer tegen!” Vanmiddag was het dan eindelijk zo ver.

Ik betrad mijn lokale bibliotheek, om een door mij gereserveerd exemplaar van een boek van de veel te jong gestorven Amerikaanse schrijfster Shirley Jackson op te halen, toen mijn blik haast als vanzelf door een boek met een fel oranje omslag werd getrokken. Het betrof een haast stuk gelezen exemplaar van mijn debuutroman Kathmandu Hipsters.

Gedurende een moment overwoog ik om het boek te lenen, zodat ik toch maar mooi weer 2 eurocenten aan uitleengeld rijker zou zijn geworden. Maar zo bescheiden als ik ben gunde ik het boek aan een andere armoedzaaier.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

One thought on ““Jij komt jezelf nog wel eens een keer tegen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s