RTL Boulevard

Afbeeldingsresultaat voor rtl boulevard

Ik ben niet trots op de misdaad waarvoor ik veroordeeld ben. Ik moet wel zeggen dat ik de straf, die ik daarna moest ondergaan, in geen enkel opzicht evenredig vindt aan hetgeen ik in een vlaag van verstandsverbijstering mijn schoonmoeder op haar verjaardag heb aangedaan. Zij heeft het einde van haar verjaardag niet levend meegemaakt.

Ik werd op de eerste dag van mijn hechtenis in een soort elektrische stoel gezet. Mijn armen en benen vastgebonden aan armleuning en stoelpoot. Op mijn hoofd werd een koptelefoon geplaatst.

Voor mij stond een televisietoestel. Op het moment dat het toestel werd aangezet zag ik het cijfer vier in de linkerbovenhoek van het scherm. Ik werd overvallen door de grootste paniekaanval van mijn leven.

‘RTL Boulevard’ verscheen als eerste op 14 maart 2020 op 120w.nl en werd uitgeroepen tot weekwinnaar van week 11, 2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s