Media

Na het gedrukte en gekochte boek met handtekening en opdracht bij de presentatie kwam enkele maanden later het bibliotheekboek; bijna 100 exemplaren in het land, het boek wordt sindsdien ongeveer 94 keer per maand geleend en soms krijg ik lieve reacties van de lezers van mijn bibliotheekboeken per mail of anderszins. Per geleend bibliotheekboek krijg ik een vergoeding van 0,14 eurocent bruto.
Sinds kort is eindelijk de e-bookversie van ‘Khatmandu Hipsters’ verkrijgbaar en het regent opeens reacties van e-readers. Die mensen hebben bewust gewacht op de e-versie van KH en die groep gaat nu pas los op het boek, een boek dat ik al in november 2018 publiceerde. Niet doorvertellen, maar ik heb KH inmiddels gestuurd naar de beste en meest invloedrijke vertaler van Nederlandse boeken in het Duits: Rainer Kersten, woonachtig in Berlijn, kluizenaar en vertaler van onder andere Pieter Waterdrinker en Arnon Grunberg. Hij heeft mij beloofd het boek te gaan lezen. Wordt vervolgd? Ik zou graag de Duitse markt penetreren.
Ik kwam vandaag deze tweet tegen op Twitter over Kathmandu Hipsters:
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

One thought on “Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s