Boektrailer ‘John West en de gestolen Picasso’ gaat “viral”

‘John West en de gestolen Picasso’ is de tweede literaire thriller van Peter Mabelus. Net als in zijn zinderende bestseller ‘Kathmandu Hipsters’ (2018) word je als lezer vanaf de eerste pagina meegesleurd in een verhaal vol spanning en humor. Ditmaal neemt Mabelus de lezer mee naar het Berlijn van de Koude Oorlog, waar de laatste adem van Adolf Hitler nog rondwaart, en het Amsterdam van vandaag, dat door het gedoogbeleid van haar bestuurders is veranderd in een waar Armageddon. Bovendien staat in ‘John West en de gestolen Picasso’ niets minder dan het voortbestaan van onze aarde op het spel. Zullen John West en zijn vrienden op tijd zijn om de wereld van de ondergang te redden?

Peter Mabelus (1965) was in de jaren negentig wereldberoemd in Bulgarije. Met ‘Наказанието на Вегер’ (‘De Straf van Veger’) won hij de prestigieuze ‘Malenkov-prijs’ in 1997.

Pieter Waterdrinker (schrijver van onder meer de bestsellers ‘Tsjaikovksistraat 40’ en ‘De rat van Amsterdam’) over ‘Kathmandu Hipsters’: “Van harte aanbevolen!”

NBD Biblion over de verhalenbundel ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ (2019): “Mabelus is een woordkunstenaar in zijn puurste vorm.”

Marc Kerkhofs (schrijver van onder meer de bestsellers ‘Beet’ en ‘Op een na de mooiste’) over ‘John West en de gestolen Picasso’: “Mabelus schopt flink om zich heen, geeft blijk van grote intelligentie, een onweerstaanbaar gevoel voor humor en een tot diep nadenken stemmend cynisme.”

One thought on “Boektrailer ‘John West en de gestolen Picasso’ gaat “viral”

  1. Pingback: Vanaf vandaag is Peter Mabelus’ nieuwste roman ‘John West en de gestolen Picasso’ in alle Nederlandse bibliotheken verkrijgbaar! | Peter Mabelus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s