Oranje maffiabaas Don koning Willem-Alexander geeft ‘vrindje’ voormalig tv-presentator Frank Masmeijer per direct gratie

Koning Willem-Alexander, terwijl hij zojuist in De Nieuwe Kerk te Amsterdam een joint uit zijn rechterhand heeft laten vallen.

Aangezien ik geboren ben in de bananenrepubliek koninkrijk der Nederlanden verbaasde het mij in het geheel niet om vanmorgen het volgende bericht in de Volkskrant te lezen:

“Voormalige tv-presentator Frank Masmeijer per direct vrij na gratie van de koning”

Oud-presentator Frank Masmeijer (60) is tot zijn eigen verbazing eerder vrijgekomen uit de gevangenis door een besluit van koning Willem-Alexander. Zelf dacht Masmeijer dat hij nog minstens anderhalf jaar vast zou zitten, nadat hij in België was veroordeeld voor zijn aandeel in een grootscheepse cocaïnesmokkelzaak.”

Verre voorouder van onze huidige koning, lamstraal koning Willem III, was staatshoofd van ons kikkerlandje, Colombia aan de Noordzee, op het moment dat De Nederlandsche Cocaïnefabriek (NCF) met toestemming van de Nederlandse overheid werd opgericht.

Op Wikipedia is de volgende informatie over De Nederlandsche Cocaïnefabriek te vinden:

“De Nederlandsche Cocaïnefabriek  was een in Amsterdam gevestigde fabriek die aanvankelijk op grote schaal cocaïne produceerde voor medicinale doeleinden uit in Nederlands-Indië geteelde cocaplanten. Later produceerde de fabriek onder andere novocaïne, morfine, heroïne en efedrine.

In 1878 werden de eerste cocastruiken vanuit Bolivia naar Buitenzorg op Java gebracht. Kort daarop werd gestart met de verbouw van het gewas voor commerciële doeleinden op Java, Madoera en Sumatra. Vooral de Koloniale Bank van Amsterdam speelde een belangrijke rol in de cocaproductie en -handel. Uit de jaarverslagen van deze bank blijkt dat al in 1891 bijna twintig ton bladeren verhandeld werd. Gedurende de jaren daarna tot aan de eeuwwisseling verhandelde de Koloniale Bank tussen de 34 en 81 ton cocabladeren.”

Het mag duidelijk zijn dat de familie van Oranje-Nassau al eeuwenlang direct verantwoordelijk gehouden mag worden voor de dood van talloze gebruikers van bovengenoemde harddrugs. Een traditie die in de vorm van het zeer succesvolle huidige gedoogbeleid, onder leiding van staatshoofd en Oranje maffiabaas Don koning Willem-Alexander, als een constante in de politiek van onze bananenrepubliek mag worden gezien.

Na zijn vrijlating werd Frank Masmeijer met een goudkleurige Jaguar door ‘vrindje’ pandjesprins Bernhard Junior himself opgehaald bij de poort van de gevangenis. Tot er passende woonruimte is gevonden voor Frank Masmeijer – er heerst in Nederland immers al sinds de komst van de monarchie aan het begin van de negentiende eeuw een schreeuwende woningnood – zal Frank Masmeijer worden ondergebracht in paleis het Loo te Apeldoorn.

Bronnen:

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/voormalige-tv-presentator-frank-masmeijer-per-direct-vrij-na-gratie-van-de-koning~b72394a5/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandsche_Coca%C3%AFnefabriek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s