Nieuw verhaal op hoemannendenken.nl: ‘Uitzendbureau.com’

Plaats je profiel op Uitzendbureau.com en wordt gevonden! Duizenden werkzoekenden hebben via Uitzendbureau.com een baan gevonden! Je profiel uploaden is gratis! Het enige wat je moet doen is drie quizvragen goed beantwoorden!

1 – Wat is de hoofdstad van Frankrijk?

2 – Hoeveel bulten heeft een kameel?

3 – Maak de volgende zin af: Na regen komt …..

Als je deze drie vragen goed hebt beantwoord mag je deelnemen aan de quiz, bestaande uit in totaal 300 quizvragen per telefoon! Vul je telefoonnummer in op de internetpagina en er wordt aan jou een PIN code beschikbaar gesteld! Je PIN code vul je in op de pagina, zoals weergegeven op je beeldscherm, om deze dienst te activeren! Op het moment dat je de (telefoon)verbinding verbreekt, kun je de dienst stoppen! Blijf dus aan de lijn, beluister de vragen en vul het juiste antwoord in met optie 1 of optie 2 via jouw telefoon! Deelname aan deze dienst is mogelijk tussen [startdate] en [enddate]! Degene met de meeste vragen goed wint en mag gratis zijn profiel uploaden! Elke tiende uploader wint bovendien een gratis Peltor Optime 2 H520P3 gehoorkap met ingebouwde Behringer MA 400 hoofdtelefoonversterker!

Wie zijn wij?

Missie

Mensen gelukkig maken door hen te helpen bij het vinden van een nieuwe baan! Wij gaan niet eerder rusten voordat iedereen fluitend naar het werk gaat! En werkloosheid, dat gaat het museum in!

Visie

Mensen zien steeds meer in dat ze gelukkig worden van een baan die bij ze past! Technologie kan ervoor zorgen dat de juiste match ontstaat! Werk wordt steeds flexibeler, het wordt steeds makkelijker om van job te wisselen! Een droombaan zoeken is als het leven, veel trial and error! De uitzendbranche speelt hierin een belangrijke rol!

Veelgestelde vragen:

Wat is een uitzendbureau?

Tafel met laden om aan te werken (voorbeeld: aan/achter je bureau zitten schrijven), die via radio of televisie bepaalde zaken laat horen of zien. Voorbeeld: de film wordt vanavond uitgezonden.

Wat is een profiel?

Zoals het er van opzij uitziet. Voorbeeld: door zijn grote neus heeft hij een opvallend profiel.
Oppervlak van ribbels en putjes en dergelijke. Voorbeeld: het profiel van de autoband is afgesleten.

Wat is uploaden?

Een computerterm,die de lucht inschieten betekent. Voorbeeld: hij uploadde zijn c.v. (centrale verwarming) keihard de lucht in.

Wat is gratis?

Waar je niets voor hoeft te betalen. Voorbeeld: Kom allemaal naar het dorpsfeest. De toegang is gratis.

Een gratis appel bij aankoop van een kant-en-klaarmaaltijd.

Als proef twee weken lang de krant gratis en voor niets in de bus (grote auto voor meer dan twintig personen) ontvangen.

Het team van Uitzendbureau.com:

Bert Hendriks (42) speelt in zijn vrije tijd games op zijn PS3, hij drumt en hij vindt het leuk om ook buiten werktijd te programmeren!

Linda Hendriks (36) is 3 tot 4 dagen per week op kantoor te vinden! De rest van haar tijd brengt ze door met haar gezinnetje of al hardlopend door de Meerlose omgeving! Voor minder dan 7 km per ronde doet ze het niet! Daarmee is Linda toch wel de fanatiekste hardloopster onder ons!

Merel Hendriks (22) is de avontuurlijkste van het hele stel! Ze heeft in Zuid-Afrika, Nijmegen en Tilburg gestudeerd en is dol op reizen! Ze tennist op behoorlijk niveau en speelt zelfs door in de winter!  Iets wat de meesten van ons niet kunnen zeggen!

Thijs Hendriks (15) is voor wereldvrede en gaat graag op reis om nieuwe culturen te ontdekken en zichzelf op spiritueel vlak te ontplooien!

Rob Hendriks (14) speelt in zijn vrije tijd graag een spelletje op de computer! Daarnaast sleutelt hij graag aan brommers en motors en crost hij er ook graag mee!

Dennis Hendriks (13) voetbalt in zijn vrije tijd bij HBV Beers en drinkt een biertje (of twee) op een festival!

Vera Hendriks (10) zwemt in haar vrije tijd veel bij BZ&PC, en ze is geregeld te zien op een zwemkamp! Ook houdt ze ervan om buiten te wandelen met haar hondje, en zo nu en dan schijnt ze ook een zonnebril te winnen!

Drie voorbeelden van een profiel:

Voorbeeldprofiel 1:

Sinds mijn pensionering maak ik dagelijks een boswandeling van twee uur. Voor ik de deur uitga heb ik al uitgebreid ontbeten en gescheten. Bij dit ontbijt  drink ik een liter sterke zwarte koffie. Na het ontbijt  begeef ik mij naar het toilet om mijn gerief te doen. De rest van de dag houdt mijn anus zich rustig, een scheet hier en daar gelaten.  Maar op een dag liet ik tijdens mijn boswandeling een scheet en poepte mijn hele broek vol! Ik durfde geen scheten meer te laten en  zag af van mijn dagelijkse boswandeling. Mijn huisarts diagnosticeerde bij mij een “twijfelaars”: “Uw billetje heeft een eigen willetje,” sprak ze tegen mij.”Uw anus heeft bruine sterallures gekregen.”

Voorbeeldprofiel 2:

Ik ben geen doolsnee Chinees. Zo welkte ik als lendielenvelzolgel in de lokale dielentuinen van Lilviken en Jokkmokkguidelna in Lapland. In Lome welkte ik als laviolibeleidel in een dlie stellen lestaulant in de wijk Tlastevele. Lock ’n loll is mijn lievelingsmuziek. Voolal Elvis Plesley en Jelly Lee Lewis kunnen mij bekolen. In Palijs was ik secletalis van de loemluchte schlijvel Jean Paul Saltle en studeelde aan de Solbonne, vlak bij het Jaldin du Luxemboulg. Aan mijn tijd in Lotteldam, ik welkte als havenalbeidel delde klasse, bij de Eulopoolt, heb ik mindel goede helinnelingen, omdat ik vleselijk gedisclimineeld weld vanwege mijn splaakgeblek. Kan ik el wat aan doen dat ik alleen de lettel l goed kan uitspleken in het woold “pergola.”

Voorbeeldprofiel 3:

Ik heb mijn lippen gestift. Om een goede indruk te maken op de man, die mij straks, bij mijn vierenveertigste sollicitatiegesprek, af zal wijzen voor een baan die ik niet wil. Ik heb geen zin meer om te werken. Ik ben op. Opgemaakt en op. Op en opgemaakt. De lippenstift op mijn lippen heb ik gestolen bij de Hema, waar je alles kunt stelen wat je wilt, omdat de mensen die er werken ook niet gelukkig zijn. Het niet opmerken als een kleurloos type, zoals ik, lippenstift van vier euro per stuk, in haar jaszak laat glijden. Van het UWV moet ik elke week solliciteren. Wanneer mag ik genieten van het leven, in plaats van elke week vernederd te worden?

Je rechten en plichten als uitzendkracht:

Als uitzendkracht heb je geen rechten, maar wel plichten:

Enkele belangrijke plichten:

– Op tijd komen!

– Zelf de wc schoonmaken als je hebt gemorst bij je kleine of grote boodschap!

– Geen lunch meenemen waardoor je uit je mond gaat stinken, zoals Zwitserse kaas, filet americain met uitjes of zure haring als broodbeleg!

– Klusjes opknappen voor het team van Uitzendbureau.com: die kunnen variëren van schoenen poetsen, boodschapjes doen of, tegen riante betaling (zwart minimumloon!) seksuele handelingen verrichten voor en met het team van Uitzendbureau.com!

– Verplicht ontslag na een maand!

(Het tarief van deze dienst is €0,90 per minuut. Om deel te nemen aan deze dienst, bestaande uit in totaal 300 quizvragen per telefoon, vult u uw telefoonnummer in op de internet pagina en wordt er aan u een PIN code beschikbaar gesteld. Uw PIN code vult u in op de pagina, zoals weergegeven op uw beeldscherm, om deze dienst te activeren. Op het moment dat u de (telefoon)verbinding verbreekt, kunt u de dienst stoppen. Blijf dus aan de lijn, beluister de vragen en vul het juiste antwoord in met optie 1 of optie 2 via uw telefoon. Deelname aan deze dienst is mogelijk tussen [startdate] en [enddate]. Degene met de meeste vragen goed wint. Voor informatie kunt u contact opnemen per e-mail nl@dial4fun.com of bezoek de website http://dial4fun.com/nl/. Interact2Media, handelende onder de naam Dial4Fun, is gevestigd in Singapore (30 Raffles Place #17-00 Chevron House).

Klik hier om je af  te melden voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s