Uitnodiging boekpresentatie & opening expositie ‘Vierkant’, in Observant, Amersfoort, 25 november, 17 uur

Ik werd in 1998 wereldberoemd in Bulgarije met mijn debuutroman ‘Наказанието на Вегер’ (‘De Straf van Veger’). De Nederlandse publicatie verschijnt in 2023.

In de bundel ‘Vierkant’ zijn twee nieuwe verhalen van mij opgenomen:

‘Vogels’

De familie Bernstein bewoonde aan het begin van de negentiende eeuw een klein boerenstulpje in een Midden-Europees land, op vele kilometers afstand van het dichtstbijzijnde dorp. Het gezin voorzag in hun inkomen door kleinschalige landbouw en veeteelt, als je de geit Zjirinovski meetelde (…)

‘Model in Rome’

Eerst ultraviolet thank you voor het lenen van die 1500 euro, lieve schat. Je bent de liefste bff die ik heb. Het begon zo. Ik zag een advertentie staan op internet: ‘Modellen en figuranten gezocht voor allerlei werk. Reclame, televisieseries en speelfilms. Mail nu direct naar castingbureau Pantani in Rome en geef je droom een kans!’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s