Pieter Waterdrinker: ‘Een thuiskomst in de fantoomstad’

Vrijdagmiddag 23 november werd in De Pletterij in Haarlem vriend en collega Pieter Waterdrinker geïnterviewd door Jan Hoekema. Daarna volgde de presentatie van de bibliofiele uitgave ‘Een thuiskomst in de Fantoomstad’. Dit prachtige door Avalon Pers te Woubrugge vormgegeven en met de hand gezette verhaal verscheen in een oplage van slechts 99 gesigneerde exemplaren. ‘Een thuiskomst in de fantoomstad’ was uitsluitend te koop voor de aanwezigen van deze bijzondere middag. Tot slot werd het verhaal voorgelezen door de auteur. Een middag om nooit te vergeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s