Zie de mens: Iraniër Farhad Nastar

In 2016 ontmoette ik in Iran een bijzonder gastvrij en spiritueel mens, Farhad Nastar. Sinds die tijd hebben wij regelmatig contact gehouden en hij stuurt mij met zekere regelmaat de mooiste teksten, filmpjes, spreuken, etc. en andersom. Altijd positief.

90 miljoen Iraniërs leven onder een corrupt bewind dat beweert uit naam van God te handelen maar alles wat met tolerantie, respect en liefde te maken heeft met voeten treedt. Indrukwekkend om te ervaren dat Farhad Nastar zijn waardigheid en vrijheid van meningsuiting nooit op zal geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s