Mabelus en Waterdrinker

Wie wil weten hoe ik ooit in contact kwam met het werk van Pieter Waterdrinker en alles wil weten over onze eerste ontmoeting verwijs ik graag naar de reportage die ik daarover schreef en opgenomen is in mijn bundel ‘Van Kluun tot Clinton’ (2022).

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en hebben we elkaar meerdere keren ontmoet. De laatste keer was afgelopen zondagmiddag 7 mei in Boekhandel Broekhuis in mijn woonplaats Deventer. Aanleiding was de boekpresentatie van het nieuwe boek van Waterdrinker ‘Van huis en haard, dagboek van een jaar op drift’, waarin ik zelf ook nog even langskom. Bij deze gelegenheid kon ik hem ook een gesigneerd exemplaar met opdracht van mijn nieuwe roman ‘De Straf van Veger’ overhandigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s