Toon Hermans

 

Toon Hermans is al heel lang dood, maar zijn geniale droogkomische sketches zijn nog altijd op het internet te zien, omdat ze tijdloos zijn. Neem nu bijvoorbeeld zijn hilarische satire op de vogelaar, die de roep van de “groupie groupie vogel” nadoet. “Groupie, groupie,” doet Toon Hermans dan de “groupie groupie vogel” na. De hele zaal ligt plat en vergeet de zorgen van alledag, zoals de telefoon al of niet opnemen als die overgaat, de dood die in het verschiet ligt, flesjes bier of blikjes bier kopen, de wekker op de juiste tijd zetten, of juist een verkeerde tijd, zodat je zeker te laat komt, of helemaal niet zetten en dan toch twee uur voordat de wekker gegaan zou zijn opstaan.

4 thoughts on “Toon Hermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s