Je Suis Radio Dirkshorngraaf 3

Lokaal nieuws: De politie heeft maandagochtend twee mannen, van 22 en 29 jaar, uit Dirkshornsgraaf  aangehouden voor een woninginbraak in het nabijgelegen dorp Wilhelminahaven. Het tweetal, Kees Offringa en Andre Biesbroek, twee bekende basisspelers van het eerste elftal van zondagamateurvoetbalclub FC Dirkshornsgraaf,  pleegden op woensdag 17 februari een woninginbraak in een huis aan de Keizer Ottoweg. Nadat de verdachten via het raam naar binnen waren gekomen konden zij een hoop spullen buit maken.

De bewoners, meneer en mevrouw van Aarden, bekend van de doe-het-zelfzaak “Van Aarden” in het winkelcentrum aan ’t Zand, deden aangifte van de diefstal. Vooral mevrouw van Aarden was ondersteboven van de inbraak.

Na onderzoek van de politie is het duo aangehouden. Er zijn verschillende goederen in beslag genomen die mogelijk verband houden met de inbraak, zo meldt de politie, zoals een nietmachine, een tosti-ijzer, een Colombiaanse stropdas en een leeg literpak karnemelk. Er waren geen sporen van braaksel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s