Je Suis Radio Dirkshorngraaf 4

 

Sport. Voor we naar het weer gaan gaat ons laatste item over de verrassende winnares van de Australian Open, de Duitse Angelique Kerber. Wat is ze mooi. Wat is ze goed. Wat is ze knap. Wat kan ze goed tennissen. Angelique Kerber heeft zich de laatste weken laten kennen als het nieuwe idool van iedereen die van sport en mensen houdt. Als mannen de baas zijn in deze wereld en symbool staan voor de warrige Adam uit het Scheppingsverhaal, dan is Angelique Kerber de vrouw die Eva fluitend kan vervangen. Omdat ze mooier is en minder apathisch dan Eva. Wat nou appel van een slang aannemen? Gewoon elke dag vroeg opstaan. Discipline en keuzes. Je bent de optelsom van je keuzes, dus waarom zou de vrouw de man verraden en verleiden? Verleiden en verraden?

 

Waarom moet de man billenknijpen en tieten pakken in Keulen als er in de rest van de wereld op dat gebied nooit iets gebeurt? Wat bezielt hen? Verveling? Leegte? Geilheid? Geilheid gevoed door verveling en leegte? Leegte gevoed door verveling en geilheid? Verveling? Gevoed door geilheid en leegte.

Ik hoor in mijn oortje dat we geen verbinding met Duitsland kunnen krijgen. Is de lijn echt dood? Geen kans? Dat was dan de sport.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s