Koning Willem Alexander valt dronken uit Eiffeltoren

ANP – Tijdens het tweedaagse staatsbezoek van koning Willem Alexander en koningin Maxima aan Frankrijk heeft onze majesteit zijn voormalige geuzennaam prins Pils weer eens eer aangedaan.

Nadat het koninklijk paar in de ochtend een krans bij het Graf van de Onbekende Soldaat onder de Arc de Triomphe gelegd had (“Wie ligt daar dan begraven?,” hoorde een journalist koningin Maxima aan Koning Willem Alexander vragen, die vervolgens ongeïnteresseerd zijn schouders ophaalde).

Onder escorte van 144 leden van de Republikeinse Garde te paard vertrok het koninklijk paar vervolgens naar het  Elysée-paleis voor de ontvangst door president Hollande. “Grappig dat 144 gedeeld door 24 precies 6 volle kratjes pils oplevert,” hoorde een journalist koning Willem Alexander tegen president Hollande zeggen, die vervolgens gegeneerd glimlachte.

Tijdens de lunch werd koning Willem Alexander ontzettend dronken. Een woeste president Hollande liet onze majesteit door leden van de Republikeinse garde naar een gereedstaande limousine slepen.

“Die monarchen ook altijd,” prevelde Hollande. “Je zou ze wat.”

Het koninklijk paar bezocht vervolgens de Eiffeltoren. Nadat koning Willem Alexander op de eerste verdieping van de Eiffeltoren de lift uit was gewankeld, schijnt hij gestruikeld te zijn over de schoen van een bodyguard, waarna hij over de balustrade van de eerste verdieping van de Eiffeltoren naar beneden duikelde.

Op wonderbaarlijke wijze bleek koning Willem Alexander na de val van 57 meter ongedeerd. Koningin Maxima werd met de slappe lach per lift naar beneden gebracht, waar een nu ontnuchterde koning Willem Alexander haar gierend van de lach op stond te wachten.

Het staatsbanket bij president Hollande werd door Koning Willem Alexander afgeblazen (“Ik eet al genoeg Hollands,” hoorde een journalist koning Willem Alexander tegen een nog steeds schaterlachende koningin Maxima zeggen). Vervolgens at het koninklijk paar bij de McDonald’s aan de Avenue des Champs-Élysées.

Of het staatsbezoek vanavond en morgen na het liederlijke gedrag van ons staatshoofd nog doorgaat is onduidelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s