Vijf bijdragen Peter Mabelus in “PO-E-ZINE XIII”

Zondagmiddag 19 juni 2016 vond in Eetcafé D’n Bolle Boel, Stationsplein 2, Eindhoven, de bundelpresentatie plaats van “PO-E-ZINE XIII” door Uitgeverij MeerPeper – Derrel Niemeijer. De prachtig vormgegeven bundel telt 155 pagina’s. In “PO-E-ZINE XIII” staan vijf bijdragen van Peter Mabelus.

Naast de vier verhalen “Liefde Maken,” p.13-16;  “Alzheimer,” p.82; “De Opblaasklaagmuur,” p.113-114 en “De dood van een schrijver,” p.143-148 is in de bundel ook het gedicht “Leningrad 1943,” p.48, opgenomen, dat eerder verscheen in literair tijdschrift “Wintermijmering, Poesia La Quinta,” Amsterdam, februari 2016, p.7.

De vijf bijdragen zijn ook op petermabelus.com te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s