Osho Tapoban Bootleg Series 5: Nieuwmarkt

20160817_192837

“Die middag vertrok ik uit mijn woning voor een wandeling naar de Nieuwmarkt. Ik bezocht verschillende antiquariaten en platenzaken. Bij de Albert Heijn in de Jodenbreestraat kocht ik twee pistoletjes, een ons pastrami, een klein zakje ijsbergsla en een halveliter flesje sinaasappelsap. Op de eeuwenoude stenen Sint Antoniesluis, die de waterhuishouding tussen de Zwanenburgwal en de Oudeschans regelt, belegde en verorberde ik mijn luxe broodjes en flesje sap. Daarna liep ik verder in de richting van de Nieuwmarkt. De veel te claustrofobisch ingerichte coffeeshop “Bluebird” liet ik rechts liggen. Op de Nieuwmarkt aangekomen betrad ik coffeeshop “The Jolly Joker,” kocht voor dertien euro “white widow,” een cappuccino en een flesje AA Drink Lemon. Ik nam plaats aan een tafeltje voor het raam waaraan twee houten stoelen geplaatst waren.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s