Help! Mijn zoon wordt hipster!

Help! Mijn zoon wordt hipster! Hij koketteert met een basic lifestyle, terwijl hij met zijn creditcard een kurkuma latte van 16 euro per glas koopt en daarna naar huis gaat in zijn lila Hummer met chauffeur.

 © Peter Mabelus

Deze foto appte hij me vorige week vanuit Kagbeni, Nepal. Zelfs daar hebben ze nu hoog in de Himalaya wifi en hotspots, waardoor de hipsters volgens mij meer met hun smartphones spelen dan met een open mond van ontzag de contouren van het Annanapura-massief aanschouwen.

4 thoughts on “Help! Mijn zoon wordt hipster!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s