Mijn naam is Bondig, James Bondig

120w.nl: “Er wordt veel te veel geschreven en daardoor veel te weinig gelezen. Weg met de breedsprakigheid. 120 woorden is precies genoeg. Schrijfthema voor week 12: “bondig.”

© Pixabay

Ik houd van gebonden soep. Ik ben James Bondig, er is geen betere Britse spion. Je denkt toch niet dat ik heb genoten van wat we vanavond hebben gedaan, of wel? Wat ik vanavond gedaan heb deed ik niet voor mijzelf, het was voor koningin en vaderland. Doe je kleren weer aan en ik koop een ijsje voor je. Mijn lieve meid, er zijn een paar dingen die je gewoon niet kunt doen, zoals het drinken van Dom Perignon ’53 boven de temperatuur van 38 graden Fahrenheit. Dat is net zo slecht als luisteren naar de Beatles zonder oorbeschermers. Ik ben bang dat je me hebt betrapt met meer dan alleen mijn handen omhoog. Mijn naam is Bondig, James Bondig.

Deze 120 woorden verschenen op 22 maart 2018 voor het eerst op 120w.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s