Eerste Verjaardag Kathmandu Hipsters

Afbeeldingsresultaat voor kathmandu hipsters"

Vandaag, 19 november, is het precies een jaar geleden dat mijn debuutroman, de literaire thriller “Kathmandu Hipsters”, verscheen bij uitgeverij Ambilicious. Ik had niet verwacht dat ik zoveel positieve en hartverwarmende reacties op mijn eerste boek zou ontvangen. Ik wil iedereen die het boek het afgelopen jaar heeft gelezen hartelijk bedanken.

Mijn tweede boek, de verhalenbundel “Hoe ik liefde vergat te geven” verscheen op 23 september jl. en heeft inmiddels veel stof doen opwaaien.

In 2020 zal mijn tweede roman, met als werktitel “John West en de gestolen Picasso”, verschijnen.

2 thoughts on “Eerste Verjaardag Kathmandu Hipsters

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s