Het Lotusmeisje

2020 Lotus Evora GT410 Sport review

Een kwart eeuw geleden trad ik in het huwelijk met een vrouw uit Memphis die ik had leren kennen in Osho Tapoban, een meditatiecentrum in de Nepalese hoofdstad Kathmandu. Omdat ik voor de eerste keer in mijn leven het gevoel had “de ware” ontmoet te hebben had ik er geen enkele moeite mee om binnen enkele weken in gemeenschap van goederen met haar te trouwen. Ik verwelkomde mijn geliefde in mijn afbetaalde villa in Toscane en liet haar rijden in mijn met 200.000 dollar cash betaalde Lotus Evora GT410. Binnen enkele maanden ontpopte mijn vrouw zich tot een nymfomane heks. Een scheiding bleek onvermijdelijk. Ik mocht het huis houden. Mijn ex scheurde met de Lotus Evora GT410 uit mijn leven.

120w.nl. Schrijfthema voor week 43: lotus.

One thought on “Het Lotusmeisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s