Bestel een uniek exemplaar van de nieuwe roman van Peter Mabelus

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Jorn WESC ESC en de estolen Picasso Peter Mabelus'

Beste fan van bestsellerauteur Peter Mabelus, 

Omdat er vanwege de corona maatregelen helaas geen fysieke boekpresentatie van mijn nieuwe roman ‘John West en de gestolen Picasso’ kan plaatsvinden heb ik in overleg met mijn uitgever de volgende ludieke actie bedacht: De eerste 50 bestellers van mijn derde boek ontvangen een exclusief genummerd en gesigneerd exemplaar. De verwachte stormloop op ‘John West en de gestolen Picasso’ heeft ons doen besluiten dat zodra het aantal reserveringen de 50 overschrijdt je ook in het bezit komt van een gesigneerd en genummerd exemplaar als je “te laat” bent. Je zult dan echter wel genoegen moeten nemen met een exemplaar waarin een hoger nummer staat dan 1 tot en met 50. Als je er vlug bij wilt zijn hoef je slechts op de volgende link te klikken: https://bit.ly/PeterMabelus. Vanzelfsprekend stel ik het op prijs als je dit bericht deelt met je vrienden. Nog een klein maandje geduld en dan wordt het genieten geblazen. 

Vriendschappelijke groet,

Peter Mabelus

NBD Biblion over mijn verhalenbundel ‘Hoe ik liefde vergat te geven’: “Mabelus is een woordkunstenaar in zijn puurste vorm.”

Bestsellerauteur en vriend Pieter Waterdrinker over mijn debuutroman ‘Kathmandu Hipsters’: “Ik heb het boek in manuscript mogen lezen. Van harte aanbevolen!”

Schrijver Marc Kerkhofs over ‘John West en de gestolen Picasso’: “Mabelus schopt flink om zich heen, geeft blijk van grote intelligentie, een onweerstaanbaar gevoel voor humor en een tot diep nadenken stemmend cynisme.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s