Mabelusmania!

Kan een afbeelding zijn van boek

Naar aanleiding van mijn bericht, via diverse sociale media, om een exclusief genummerd en gesigneerd exemplaar te ontvangen van mijn volgende maand te verschijnen nieuwe roman, de satirische literaire thriller ‘John West en de gestolen Picasso’,  te bestellen via de link:  https://bit.ly/PeterMabelus,  een ludieke actie waartoe besloten is, omdat er vanwege de coronamaatregelen geen fysieke boekpresentatie plaats kan vinden,  is er een ware stormloop ontstaan op mijn nieuwe boek.

Veel reserveerders van mijn nieuwe boek zijn zo geïnteresseerd geraakt in mijn eerdere werk dat ze in afwachting van de publicatie van ‘John West en de gestolen Picasso’ besloten hebben om exemplaren aan te schaffen van mijn debuutroman ‘Kathmandu Hipsters’ (2018) en mijn verhalenbundel ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ (2019).

Hartverwarmend, omdat ik slechts twee bazen ken: mijn schrijftalent en mijn ambitie om zoveel mogelijk lezers te bereiken. Bedankt voor jullie enthousiasme en vertrouwen in mij als schrijver, lieve lezers. Samen maken we een feest van de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s