Boekenbal 2021 XVI – Een literair genie, een interview met Peter Mabelus

Peter Mabelus beschikt over alle ingrediënten om de volgende literaire sensatie van de Lage Landen te worden. Een scherpe pen, bizarre plots en verrassende perspectieven maken het lezen van zijn boeken tot een adembenemende ervaring. Logisch dat een gesprek met Peter Mabelus een stortvloed aan informatie en perspectieven brengt. Van het Franse fenomeen Serge Gainsbourg (1928-1991) tot de Russische satiricus Michail Boelgakov (1891-1940), van kloosters in Tibet tot de 4e klas van het gymnasium, waar Harry Mulisch zijn laatste schooldagen sleet. Kijk naar een enerverend gesprek met een bevlogen man, die dagelijks 8 pagina’s literatuur genereert. Je kunt een exclusief, genummerd en gesigneerd exemplaar van Mabelus’ nieuwe roman ‘John West en de gestolen Picasso’ (publicatiedatum: eind april 2021) reserveren via de volgende link: https://bit.ly/PeterMabelus​.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s