Publicatiedatum ‘John West en de gestolen Picasso’ bekend: 21 april 2021

Mijn derde boek, de satirische literaire thriller ‘John West en de gestolen Picasso’, is sinds zaterdag 3 april 2021 in de hele wereld te bestellen. Tot die datum was het boek slechts te reserveren, als exclusief, genummerd en gesigneerd exemplaar, bij mijn uitgeverij Ambilicious, via de volgende link: https://bit.ly/PeterMabelus​. Een actie die, vanwege het overweldigende succes, overigens door blijft lopen.

De formele publicatiedatum van ‘John West en de gestolen Picasso’ wordt 21 april 2021 en zal gepaard gaan met een feestelijke online boekpresentatie, waarover later meer. Door de geldende coronamaatregelen kan er helaas geen fysieke boekpresentatie plaatsvinden.

Laten we hopen dat de coronacrisis bij de publicatie van mijn volgende roman, ‘De Straf van Veger’, in het najaar van 2021, voorbij is en er weer een “ouderwetse” boekpresentatie plaats kan vinden. Tot die tijd: Take care en Keep up the good work!

2 thoughts on “Publicatiedatum ‘John West en de gestolen Picasso’ bekend: 21 april 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s