Het succes van ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ (2019)

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat de geslaagde boekpresentatie van mijn verhalenbundel ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ plaatsvond in een afgeladen Boekhandel Laan aan de Burgemeester Mooijstraat 19 in Castricum.

Kan het feit dat iedereen wel eens liefde vergeet te geven het succes van het boek verklaren? Werden lezers aangetrokken door het feit dat “liefde” het thema was van elk van de twintig in de bundel opgenomen verhalen? Volgens de tekst op de achterflap van het boek: “de eenmalige, de ontbrekende, de onvoorwaardelijke en …”

Overal in het land besteedden leesclubs aandacht aan het boek en ik heb menigmaal tot mijn grote plezier en eer de feestelijke afsluiting omtrent het boek mogen meemaken van dergelijke leesclubs.

NBD Biblion over ‘Hoe ik liefde vergat te geven’: “Mabelus is een woordkunstenaar in zijn puurste vorm.”

Veronique Janssen in “Veronique’s Boekenhoekje”: “Sommige verhalen zijn pareltjes op zich en de poëtische stijl van Mabelus is bijzonder. In de verhalen zoekt hij regelmatig het randje op, en ja, soms gaat hij erover heen. Hier is lef voor nodig.”

Enfin, het boek is nog steeds verkrijgbaar in elke bibliotheek en boeken van Peter Mabelus zijn te koop via de volgende link: https://bit.ly/PeterMabelus​ 

De boektrailer van ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ is te zien via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=yZS9Ip9Zwnc.

De boekpresentatie van ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ is te bekijken via deze link: https://petermabelus.com/2019/09/27/boekpresentatie-verhalenbundel-hoe-ik-liefde-vergat-te-geven-2/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s