Boekpresentatie verhalenbundel Hoe ik liefde vergat te geven

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon

De langverwachte en drukbezochte lancering van mijn verhalenbundel Hoe ik liefde vergat te geven, de opvolger van de in november 2018 gepubliceerde zinderende debuutroman Kathmandu Hipsters, vond afgelopen zondagmiddag 22 september plaats in boekhandel Laan in Castricum.
Tijdens de boekpresentatie werd ik voor de pauze geïnterviewd door de Haagse schrijfster Mili van Veegh.
De muzikale omlijsting werd verzorgd door singer songwriter Johan Visser uit Nijmegen.
Het eerste exemplaar van het boek werd uitgereikt aan Vincent Ruijter, de broer van mijn in 2017 overleden vriend Mathieu Ruijter, aan wie het boek opgedragen is.
Uit het voorwoord van Hoe ik liefde vergat te geven: “In deze losgeslagen wereld zijn er schrijvers met een scherpe blik en pen. Zij beheersen extravagante stijlexponenten zowel als de taal van de straat.
In deze bundel slaat Peter Mabelus zijn vuist in een glasbak. Uit de scherven klimt een colameisje omhoog, ontploft een Amerikaan, kwaken eenden rond verloren gegane dichtregels, roept een sloerie in een hallofoon in de Lepelstraat, voelt een belezen meisje in de bus de hartslag van een knappe jongen en hebben metaforische varkens een bewustzijn.
Als lezer gaf ik me over aan een golf verhalen die gaan van bespiegeling, holle retoriek, gewaagdheid, verbijstering, controversie, obsessie tot ironie. Soms zo fout dat het briljant goed is.”
Hoe ik liefde vergat te geven is verkrijgbaar bij alle webshops en in de betere boekhandel.
Voor een gesigneerd exemplaar, met of zonder opdracht, kun je contact met de auteur opnemen.

2 thoughts on “Boekpresentatie verhalenbundel Hoe ik liefde vergat te geven

  1. Pingback: Aankondiging van de publicatie van mijn nieuwe roman ‘John West en de gestolen Picasso’ | Peter Mabelus

  2. Pingback: Het succes van ‘Hoe ik liefde vergat te geven’ (2019) | Peter Mabelus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s