Aankondiging van de publicatie van mijn nieuwe roman ‘John West en de gestolen Picasso’

Onder het kopje ‘Toekomstige parels’, in de laatste nieuwsbrief van mijn uitgeverij Ambilicious, wordt de publicatie van mijn nieuwe roman, de satirische thriller ‘John West en de gestolen Picasso’, aangekondigd. Geduld is een schone zaak: de publicatie en boekpresentatie van ‘John West en de gestolen Picasso’ vinden plaats als we er met zijn allen net zo’n feest van kunnen maken als de boekpresentaties van mijn debuutroman ‘Kathmandu Hipsters’ op 18 november 2018 (bekijk de video van de boekpresentatie op: https://petermabelus.com/2018/11/21/geslaagde-boekpresentatie-kathmandu-hipsters/) en de verhalenbundel ‘Hoe ik liefde vergat te geven op 22 september 2019: https://petermabelus.com/2019/09/27/boekpresentatie-verhalenbundel-hoe-ik-liefde-vergat-te-geven-2/). In de tussentijd: Take care!

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst '5. DE ΟΡΜΑΑΚ 366stedzgmenn Petra oom tekst) Annernie Bockstael Alsliefde Μαgι Samuel Derous Johr West degestoler Picasso van Peter Mabelus 'Leugens Eddy Surmont Eva 8 Mali van Geert Kint 'Een duistere streek van Bob Mieman (titel verandert no 'Rouwverhalen van Jeroen den Harder en anderen 'Nader Naar Niets' van Robert Beernink 9. 'Borggravin van Fiducie' van Ingeborg Nienhuis 10. Olga Petrovna' van Emma Leads 11. 'Trisylia' (deel van Steven van den Berg'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s