Geslaagde boekpresentatie Kathmandu hipsters

De lang verwachte lancering van Kathmandu hipsters vond afgelopen zondag plaats in de centrale bibliotheek van Alkmaar, vanaf 14 uur in de middag. Zoals zo vaak bij een debuut bestond het publiek vooral uit familie en vrienden en enkele verdwaalde fans van het eerste uur.
Nadat uitgeefster Inanna van den Berg van Ambilicious iedereen welkom had geheten speelden Peter Mabelus op gitaar en zijn dochter Livia op zang het nummer “Riptide” van Vance Joy. Vervolgens werd Peter Mabelus gedurende een half uur geïnterviewd door Inanna van den Berg. Het eerste exemplaar van Kathmandu hipsters werd uitgereikt aan zoon Noah, omdat hij vaak constructief meedacht als het plot van het boek vastzat. Daarna kon het signeren beginnen. De afterparty vond plaats in een nabijgelegen kroeg.

One thought on “Geslaagde boekpresentatie Kathmandu hipsters

  1. Pingback: Aankondiging van de publicatie van mijn nieuwe roman ‘John West en de gestolen Picasso’ | Peter Mabelus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s