Deventer Op Stelten

‘Deventer Op Stelten’ is een – sinds 1997 – jaarlijks terugkerend straattheaterfestival in de culturele hoofdstad van Nederland Deventer. Gedurende het festival treden drie dagen lang theatergezelschappen uit binnen- en buitenland op in straten en op pleinen in en om de binnenstad. Jaarlijks bezoeken ruim 100.000 mensen het festival en elk jaar trekt het festival meer bezoekers.

Ik laat dit festival nooit aan mij voorbijgaan. Kunst en liefde zijn immers de mooiste ingrediënten van ons aardse bestaan.

Vanmiddag liep ik door de Lange Bisschopstraat langs Boekhandel Broekhuis en kon het niet nalaten om even naar binnen te gaan om te kijken of mijn boeken daar verkrijgbaar zijn.

Tot mijn vreugde stonden er drie exemplaren van mijn laatste boek, de fictieve reportagebundel ‘Van Kluun tot Clinton’ in de schappen. Op mijn voorstel bij het aanwezige winkelpersoneel om de drie boeken van datum, plaats en handtekening te voorzien werd met enthousiasme gereageerd.

Na het signeren werd elk exemplaar voorzien van een goudkleurige sticker met daarop de tekst: “Gesigneerd door de auteur” en kreeg het stapeltje exemplaren van mijn laatste boek een speciaal plekje in de winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s