Rondje IJssel in Deventer

Sinds ik in het centrum van Deventer woon (2 augustus) loop ik elke dag, in de ochtend, mijn rondje “bruggen over de IJssel”. Binnen 5 minuten loop ik via de spoorbrug naar de prachtige, onbebouwde uiterwaarden aan de overkant van de rivier. Terug via de brug waar auto’s over mogen rijden, een kilometertje verderop, richting het zuiden. Vervolgens terug naar huis via de talloze steegjes en straatjes die het karakter van het centrum van deze voormalige Hanzestad kenmerken. Zo leer ik de prachtige cultuurstad Deventer elke dag beter kennen. Dat het goed is voor de gezondheid speelt eigenlijk geen rol. Ik geniet en ben gelukkig.

2 thoughts on “Rondje IJssel in Deventer

  1. Mooi beeld. Zonder koeien zouden de uiterwaarden er minder mooi uitzien. Ondanks dat ze een kort leven hebben en een gewelddadig einde tegemoet gaan, hebben die koeien het er voor het moment wel leuk, op die uiterwaarden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s