Schizofreen

120w.nl: “Er wordt veel te veel geschreven en daardoor veel te weinig gelezen. Weg met de breedsprakigheid. 120 woorden is precies genoeg. Schrijfthema voor week 50: “troffel.”

Ik ben ten einde raad. Ik weet niet langer wat ik met mijn gestoorde wederhelft moet beginnen.

Vorige week is degene met wie ik mijn  leven deel uit ggz-instelling “De Hoop” in Bloemendaal ontslagen. Een maand eerder was hij daar in verwarde toestand opgenomen. Dit keer was het in elkaar trappen van de schutting – die onze tuin van de tuin van de buren scheidde – de directe aanleiding voor een opname. Om herhaling van dit incident te voorkomen had ik besloten een stenen muur te metselen op de plaats waar de schutting gestaan heeft.

Tot mijn verbijstering kwam ik er zojuist achter dat mijn wederhelft voor de krankzinnige somma van 115 euro een troffel heeft aangeschaft bij de vrijmetselaars online webshop.

Deze 120 woorden verschenen op 17 december 2017 voor het eerst op 120w.nl.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s